Teatru Labirint la Târgu Jiu, un concept inedit propus târgujienilor

Programul Târgu Jiu- Capitala Tineretului din România 2023 aduce în fața tinerilor o nouă surpriză: Teatrul Senzorial Labirint.

"Gândește-te la un spectacol de teatru. Acum, gândește-te că nu se întâmplă pe o scenă, ci într-un spațiu mult mai mare, în care momentele spectacolului sunt împrăștiate peste tot. Acum, gândește-te că pe lângă actori avem spectatorii, care nu stau să se uite la ce se întâmpla, ci intră cu totul în poveste și interacționează cu actorii.Altfel spus, spectacolul de teatru clasic se modifică într-o experiență interactivă, în care spectatorul este personajul principal, iar noi suntem actorii din poveste! Pas cu pas, vom construi împreună un spectacol", transmit organizatorii.

Programul va fi unul intensiv, cu câte șase ore de lucru pe zi, împărțite în sesiuni de câte trei ore. Perioada de desfășurare este 15-21 iunie.


Atelierul va fi sustinut de Sebastian Dobrescu, regizor fondator al teatrului independent Teatrul Senzorial din Timisoara, cu o experiență de peste 10 ani în acest gen de teatru și în activități culturale cu tinerii.

Înscrierile se facAICI, până la data de 5 iunie.

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: