TikTok anunță schimbări şi va implementa restricţii

TikTok a crescut rapid în întreaga lume, în special în rândul adolescenţilor. Cu toate acestea, o serie de incidente au provocat îngrijorări cu privire la politicile sale de confidenţialitate şi siguranţă, din acest motiv compania urmând să facă schimbări ale politicilor sale.

Compania a anunţat că schimbările, destinate utilizatorilor cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, vor fi lansate la nivel global în următoarele luni.

O primă măsură ce va fi implementată este o fereastră pop-up care le cere adolescenţilor cu vârsta de sub 16 ani să aleagă cine le poate vizualiza videoclipurile înainte de a le putea posta.

De asemenea, conţinutul realizat de copii cu vârsta sub 16 ani nu va putea fi descărcat, iar setările de mesagerie directă pentru conturile de 16 şi 17 ani vor fi setate automat la opţiunea „nimeni”.

Utilizatorii vor avea opţiunea să schimbe această setare, a anunţat descoperă.ro.

O altă măsură va fi limitarea notificărilor de tip push. TikTok a spus că va reduce perioada de timp în care persoanele sub 18 ani pot să primească acest tip de notificări. Cei cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani nu vor mai primi notificări de tip push după ora 21:00 în timp ce cei cu vârsta de 16 şi 17 ani de la ora 22:00.

Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: