Horoscop

Valabil pe 13 august

Berbec: Se pare că se fac presiuni să vă mutaţi - poate doar pentru o vreme - la o casă cu verdeaţă, la aer curat undeva, să schimbaţi mediul - poate pe timpul verii.

Taur: Apar şanse de câstiguri suplimentare şi pe care o să le luaţi foarte în serios - par să fie din cele care nu vă ocupă mult timp şi la care o să lucraţi cu plăcere.

Gemeni: E un moment ideal pentru o relansare, să-ncepeți ceva care să v-aducă succes şi să câştigaţi mai mulţi bani, poate şi pentru că mai lucraţi în pralel, c-aveţi colaborări.

Rac: O s-aveţi multă treabă, pot apărea provocări la tot pasul şi să fiţi pe poziţii, ca să nu rataţi un job, să vă alegeţi o variantă de succes.

Leu: Se conturează o sumă de bani şi o să-i ţineţi de buzunar că poate ieşiţi la masă cu cineva tete-a-tete şi faceţi voi cinste - c-aşa credeţi de cuviinţă.

Fecioară: La voi apar noutăţi, poate e ceva în plus de lucru şi vin bani de-aici, se mai poate să vă treziţi şi cu un cadou, o surpriză din partea cuiva care vă iubeşte.

Balanță: Aţi putea intra într-un parteneriat de afaceri care să v-aducă satisfacţii profesionale şi să lucraţi cu plăcere că e un proiect - de suflet!

Scorpion: Ori să vă intre nişte bani din alte surse colaterale şi o să aveţi de rate, de facturi şi ca să ieşiţi în oraş să vă mişcaţi un pic, să combateți monotonia.

Săgetător: O să vă bucuraţi de întâlnirea cu cineva drag care vrea să fiţi împreună, să vă evaluaţi şansele de a forma un cuplu stabil şi să vă întemeiaţi o familie.

Capricorn: Va mai luaţi ceva de lucru, în plus, ca să aveţi un fond de rulement mai mare, să puneţi ceva deoparte pentru vacanţă şi alte lucruri importante.

Vărsător: Voi vă pregătiţi de o preocupare extraprofesională care să v-ajute să puneţi acolo calităţile ascunse, pentru c-aveţi multe de spus, de externalizat.

Pești: Poate vă ocupaţi de treburile gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat, sau plătiţi o firmă care să zugrăvească, să reamenajeze interior, exterior, ca să fie frumos la voi.

Vizualizări: 1,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: