Tomescu cere companiei să spună dacă dă vouchere de vacanţă

Manu Tomescu, unul din liderii sindicali vocali din linia a doua, este nemulţumit de faptul că nu au început discuţiile pe tema acordării de vouchere de vacanţă anul viitor. „Iată că au trecut 7 zile şi din luna noiembrie, şi noi tot nu ştim dacă în bugetul companiei de pe anul viitor, la fondul de salarii, sunt sau nu sunt prevăzute creşteri salariale şi vouchere de vacanţă. Timpul trece, treaba merge, compania duduie, sindicaliştii se întrec să se tragă în poze cu politicienii, preşedintele directoratului este premiat şi lăudat... Deci, teoretic toate-s bune şi frumoase, dar practic? Practic o să se simtă ceva şi în veniturile noastre, ale celor mulţi?”, este problema ridicată de liderul sindical.

Concret, Manu Tomescu vrea să ştie dacă în bugetul de venituri şi cheltuieli al CE Oltenia de anul viitor vor fi prinşi banii pentru acordarea de vouchere de vacanţă, dar şi pentru creşteri salariale care să acopere măcar inflaţia. „S-au uitat atât de repede promisiunile făcute, precum că programul pentru armonizare a salariilor va continua în fiecare an? Bag seamă că nimeni nu vrea să vorbească despre aceste lucruri acum, când se lucrează la bugetul pentru anul viitor. Eu unul nu am uitat şi, chiar dacă o să fiu făcut iar populist pentru că îndrăznesc să cer şi să întreb de nişte drepturi ce ni se cuvin, nu o să tac şi o să cer aceste drepturi”, a spus Manu Tomescu.

Cel care a sugerat că Manu Tomescu este populist a fost chiar managerul Sorin Boza. „E un soi de populism la unii lideri de sindicat care spun că vor obţine condiţii speciale în activitatea din carieră”, spusese Boza într-o emisiune. (A.A.) 

Vizualizări: 2,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: