Top 5 femei celebre interzise în prefectura lui Florescu

Ordinul prefectului Florescu de a interzice ”ținutele provocatoare” ale femeilor care intră în Prefectură întoarce Gorjul undeva la sfârșit de secol XIX, în perioada aceea neagră a umanității în care femeilor le erau interzise drepturi fundamentale. Cum ar fi dreptul de vot sau (și aici veți găsi asemănarea cu Gorjul anului 2017) dreptul de a purta costume de baie cu genunchii dezveliți, pe plajă.

Din fericire, omenirea a evoluat mult de atunci. Astăzi nu doar că femeilor din toată lumea li se recunoaște dreptul la vot, dar numeroase prime doamne poartă ”ținute provocatoare” la întâlniri oficiale, nemaivorbind de ținutele alese de respectivele în situații de zi cu zi, cum e cazul oamenilor care au ghinionul să aibă treabă pe la prefectură.

Iată, așadar, topul femeilor importante care ar fi oprite de jandarm la intrarea în Prefectura Gorj și trimise acasă să se schimbe.

5. Melania Trump

Deși este fotomodel la bază, Melania Trump nu face mari excese când vine vorba de întâlniri oficiale ale soțului ei, președintele SUA. Asta poate și din cauză că baza de votanți a lui Trump este foarte conservatoare, ca să nu zicem de-a dreptul sexistă. Cu toate astea, Prima Doamnă a Americii a fost văzută la mai multe evenimente purtând rochii peste genunchi care l-ar îngrozi pe Ciprian Florescu.

4. Carmen Iohannis

Picioarele frumoase sunt cu siguranță un atu al soției președintelui României, așa că aceasta nu se sfiește să și le arate chiar și la ceremonii cu ștaif și pretenții de sobrietate, cum e depunerea jurământului, de pildă. În ciuda criticilor venite dinspre zona pesedistă a internetului, accesul lui Carmen Iohannis la Cotroceni nu a fost încă interzis printr-un ordin prezidențial. Nepotisme, deh!

3. Michelle Obama

Michelle Obama este, alături de Nancy Reagan și Jaqueline Kennedy, într-un top al celor mai respectate și iubite Prime Doamne. Discursurile ei sunt deseori mai bune chiar decât ale lui Barack (el însuși un excelent orator) și au existat multe voci care au încurajat-o chiar să candideze la președinția Statelor Unite, pe viitor. Apărătoare a drepturilor și libertăților femeilor și fetelor din toată lumea, Michelle Obama ar fi luată cu Poliția de la Prefectura Gorj. Apropo, oare pe când și o interdicție asupra persoanelor de culoare care intră în prefectură? Nu de alta, dar deja există un ordin care spune că cetățenii străini pot trece de jandarm doar cu acordul prealabil al prefectului.

2. Kate Middleton

Ducesa de Cambridge este din multe puncte de vedere noua Lady Diana (o altă individă provocatoare, de altfel), adică prințesa cea adorată a britanicilor, un exemplu de comportament pe toate planurile. Chiar dacă va fi la un moment dat regină, Kate (Catherine, pe numele său regal și oficial) este celebră pentru ținutele ei care pun accent mai mereu pe dezvelirea picioarelor. Ce nu li s-a părut deplasat acestor soldați francezi li s-ar părea, desigur, complet inacceptabil jandarmilor de la Prefectura Gorj, mult mai slabi de înger și mai predispuși la erecții inopinate.

1. Brigitte Macron

La 64 de ani împliniți, soția noului președinte al Franței (și fosta profesoară din liceu a micuțului) nu are absolut nici un complex legat de asumarea deschisă a sexualității și feminității. În buna tradiție franceză, poate cel mai senzual și pasional dintre popoare, Brigitte face o declarație fără să deschidă gura: noi, francezii, iubim viața, iar dragostea și sexul sunt componente esențiale ale vieții, chit că prefectul de Gorj poate crede altceva.

A.M.

Vizualizări: 17,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: