Top 5 jucării sexuale pentru plăcere maximă

Pentru mulți, subiectul jucăriilor sexuale este un tabu sau ceva ieșit din comun. Dar pentru cei care și-au diversificat deja viața sexuală cu dispozitive moderne, aceasta este o modalitate convenabilă și rapidă de a elibera tensiunea nervoasă și de a obține un orgasm. În articolul de astăzi am selectat top 5 jucării sexuale pentru femei.

1. Vacuum Stimulator de clitoris Womanizer Premium

Rezultatele primului studiu asupra masturbării sunt prezente și se dovedește că aceasta ajută cu adevărat la combaterea durerii menstruale! Așa că, data viitoare când simți că apar crampele, știi ce să faci. Accesează magazinul online Makeup și alege jucării sexuale pentru orgasme excepționale.

Womanizer Premium - O, câte inimi a cucerit acest produs! În ultimii trei ani, s-au vândut aproximativ două milioane de exemplare. Deci de ce este atât de bun? Womanizer Premium combină toate tehnologiile revoluționare brevetate într-un singur produs excepțional. Are un aspect foarte discret și de bun gust cu forma sa ergonomică și designul său de culoare atrăgător; făcându-l opțiunea perfectă pentru toată lumea. Nu trebuie să te simți jenată dacă este văzut de altcineva - arată exact ca o piesă de artă. Și e! O garanție excepțională de plăcere fără comparație. Toate produsele Womanizer au o inovație unică numită Tehnologia Pleasure Air™. De ce este atât de special? Clitorisul tău este stimulat fără contact direct. Vibrațiile blânde ale aerului creează vacuum și masează împreună pentru a oferi un orgasm fără precedent. Datorită tehnologiei inovatoare Smart Silence™, jucăria pornește doar atunci când intră în contact cu pielea ta. Dacă nu o utilizezi, produsul intră în modul de așteptare.  Autopilot™ Închide ochii. Întinde-te pe spate. Acum lasă valurile dorinței tale să te ducă departe. Când este pornită, jucăria preia conducerea. Cele 12 niveluri de intensitate variază la întâmplare, așa că nu știi niciodată ce urmează. Pur și simplu alege modul (Soft, Medium sau Intense) – și apoi renunță la control. 

2. Magic Wand Massager

Bagheta magică a fost denumită drept cea mai emblematică jucărie sexuală din toate timpurile. Acest vibrator se află pe lista celor mai vândute de când a fost inventat (adică acum aproximativ 50 de ani). Comercializat ca „massager pentru corp” de compania japoneză Hitachi în 1968, dispozitivul a fost vândut inițial nu în sex-shop-uri, ci în magazinul universal Macy's. Vârful popularității este asociat cu un episod din „Sex and the City”, în care Samantha Jones se întreabă dacă cineva chiar folosește un aparat de masaj nu ca vibrator. Atunci vânzările Baghetei Magice au crescut vertiginos.

Cum se folosește un vibrator Magic Wand Massager? „Bagheta magică” are intensitate foarte puternică. Are două viteze - 5.000 și 6.000 rpm. De aceea, unii recomandă folosirea dispozitivului prin îmbrăcăminte.

3. Sona Cruise

Unul dintre cele mai populare modele ale brandului Lelo este aparatul de masaj al clitorisului Sona Cruise. Se deosebește de clasicul Sona prin funcția „cruise control”. Cruise Control este o rezervă de 20% din putere în cazul în care bateria jucăriei începe să se descarce. Datorită acestei inovații, puterea nu se pierde, iar gadgetul continuă să funcționeze cu aceeași viteză.

4. Vibrator Arc de la brandul Dame

Obține orgasme puternice! Produsul, lansat în două nuanțe (Pinkberry și Blue Ice), este conceput pentru a stimula ușor clitorisul, iar capul curbat permite manevrarea cu ușurință a gadgetul în punctul G. Experimentează, Arc te va ajuta cu presiunea, vibrația și pozițiile potrivite.

5. Booty Call Glider

Dublează distracția cu Booty Call Glider™. Aspectul acestui vibrator plug anal este înșelător, în ciuda dimensiunii sale (dimensiunea nu contează!). Booty Call Glider conține două jucării  puternice de stimulare (plug clasic anal și glonț vibrant) care pot fi folosite împreună sau separat. Du-ți intimitatea la noi culmi în timp ce primești vibrații tentante și experimentezi trezirea zonelor tale cele mai plăcute.

Vizualizări: 4,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: