Trafic deviat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (13:45), în judeţul Mehedinţi, traficul rutier este întrerupt pe DN6, la kilometrul 368, la ieşirea din Orşova către Caransebeş, din cauza unei viituri care a antrenat noroi şi pietre pe partea carosabilă.

Poate fi folosită ruta ocolitoare DN67D Băile Herculane - Târgu Jiu, DN67 Târgu Jiu - Drobeta-Turnu Severin.

Tot pe DN6, pe tronsonul Orşova - Drobeta-Turnu Severin, lucrătorii de la drumuri au degajat, în mare parte, noroiul de pe carosabil, iar traficul rutier va fi reluat normal în scurt timp. Din cauza unei viituri care a avariat un podeţ, a fost oprită circulaţia pe DN57, la ieşirea din Orşova către Eşelniţa.

Amintim că traficul rutier este întrerupt pe tronsonul Berzeasca - Orşova, în zona Şviniţa, la kilometrul 61+200 de metri, din cauza unui podeţ rupt în data de 3 septembrie. Rută ocolitoare: DN57 Moldova Veche - Oraviţa, DN57B Oraviţa - Iablaniţa, DN6 Plugova - Băile Herculane, DN67D Băile Herculane - Târgu Jiu, DN67 Târgu Jiu - Drobeta-Turnu Severin.

În judeţul Caraş-Severin, traficul rutier a fost reluat pe DN57 Berzeasca - Moldova Veche, între localitatea Liborajdea şi intersecţia cu DJ571A - Sicheviţa (kilometrii 86-87). Tot în judeţul Caraş-Severin, traficul rutier este îngreunat pe DN57B, la kilometrul 58, în zona Bozovici, din cauza apei acumulate pe carosabil, aceasta măsurând 10-15 centimetri. În cazul în care adâncimea apei va creşte, traficul rutier va fi oprit.

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat atenţionarea cu cod galben referitoare la instabilitate atmosferică, aceasta fiind în vigoare până la ora 18:00 pentru judeţele Dolj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş şi Arad (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să urmeze indicaţiile poliţiştilor care asigură devierea circulaţiei, în cazul în care traficul rutier se întrerupe pe anumite tronsoane de drum ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: