Tragedia de la Colectiv, folosită de infractori

Trei persoane între 27 şi 44 de ani au fost reţinute de poliţiştii gorjeni, după ce s-au folosit de tragedia de la Colectiv pentru a înşela o târgujiancă. Cei trei au oprit maşina în cartierul Romaneşti, unde au abordat o localnică pentru a-i da, chipurile, de pomană mai multe bijuterii pentru o rudă care a decedat. Cei trei i-au solicitat părţii vătămate să pună inelele şi cerceii într-un şerveţel.  Ulterior, i-au restituit şerveţelul, spunându-i să-l pună în buzunar şi să nu îl deschidă până ajunge la domiciliu.  După plecarea autoturismului, persoana vătămată a constatat că bijuteriile i-au fost substituite cu altele contrafăcute.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat pe D.N. 67, localitatea Polovragi, un autoturism de culoare negru, în care se aflau trei persoane, de 27, 41 şi 44 de ani, toţi din judeţul Vâlcea.  Cu ocazia controlului corporal, asupra tinerei de 27 de ani, din autoturism, au fost identificate două inele şi o pereche de cercei, însuşite prin metoda ,,Pomană pentru decedaţii din Clubul Colectiv’’, de la femeia, de 53 de ani, în timp ce se afla pe raza cartierului Romaneşti, din municipiul Târgu-Jiu.  Totodată în autoturismul cu care se deplasau suspecţii, au fost descoperite mai multe bijuterii din metal galben, în cantitate de aproximativ 400 grame, precum şi suma de 800 lei, ridicate în vederea continuării cercetărilor.  Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune", anunţă IPJ Gorj.

Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 22 ianuarie a.c., să fie prezentaţi magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: