Transformă-ți dormitorul într-un refugiu cald, de toamnă cu aceste sfaturi

Cu toate că toamna vine cu zile reci și scurte și poate unii oameni chiar tânjesc după zilele de vară călduroase, iată că acel sentiment de confort și căldură plăcută pe care toamna ne oferă este cu siguranță, unul unic pe care nu îl întâlnim în timpul zilelor de vară.

Mai mult decât atât, acel moment în care ajungi acasă după o zi plină și rece, și te așezi confortabil într un pat acoperit în paturi Cocolino cu blanita, moi și catifelate, sau pur și simplu te așezi în fotoliul tău cu o cană cu băutura ta preferată caldă, este, mai mult ca sigur acel moment în care vei avea parte de un sentiment de plăcere și confort, după care vei tânji întreaga zi.

Nuanțele bogate pe care toamna le aduce odată cu venirea sa, pot avea un efect uimitor atunci când alegi să le folosești în interiorul casei tale, fie că îți dorești să faci o schimbare mai mare precum vopsirea unui perete sau atunci când pur și simplu te folosești de anumite elemente din interiorul locuinței tale în aceste nuanțe ale toamnei.


Fă cunoștință cu toate culorile toamnei

Deși poate părea că toamna îți aduce un sentiment de tristețe, atunci când vezi partea frumoasă a acestui anotimp și alegi să te folosești de toată bogăția și frumusețea acesteia vei reuși să creezi o paletă de culori în tonuri de toamnă, care te va fascina negreșit.

De la acele contraste subtile între galben vanilie, portocaliu ruginit, maro castană, vișiniu sau chiar negru toate le poți regăsi în natură și implementa cu o măiestrie uimitoare în designul locuinței tale pentru a-ți oferi o stare de căldură și de ”bun venit acasă”.

Mai mult decât atât culorile pământii, de la cele deschise precum culoarea fulgilor de ovăz la cele închise precum gri petrol, vor aduce un contrast plăcut locuinței tale și vor face ca întreaga atmosferă din casa ta să pară mai primitoare.


Folosește textile în culori de toamnă

Atunci când vremea este mai rece, cu siguranță îți dorești să ai parte de acel confort în care te cuibărești în patul tău moale și pufos sau pur și simplu îți dorești să ai acel moment de liniște și relaxare în sufragerie, pe canapeaua sau fotoliul tău.

Așadar transformă aceste locuri cu ajutorul culorilor de toamnă și al țesăturilor moi, într-unul ce îți va oferi exact acest sentiment uimitor ori de câte ori vei reveni acasă.


Schimbă elementele de decor

Acum că, te ai ocupat de lenjeria de pat, păturile tale, pernele moi sau poate chiar covoare și draperii în culori de toamnă, este timpul să aduci și mai mult din aceste nuanțe în designul casei tale.

Folosește-te de cât mai multe elemente naturale precum aranjamente din frunze uscate și flori, ghinde sau chiar nuiele, pe care le poți transforma în acele colțișoare relaxante, ce îți vor oferi o stare de bine instantă.

Nu uita să aduci și lumânări sau ghirlande în culori calde, dar și să te folosești de bețișoare sau uleiuri parfumate, care să te transpune cu totul într-o lume cu adevărat fantastică, a relaxării depline.

Vizualizări: 586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: