Trei artiști celebri expun la Târgu Jiu

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj va organiza luni, 18 ianuarie 2019, începând cu ora 12.00, în sala Florin Isuf, o expoziție dedicată Zilei Naționale Brâncuși. Vor expune sculptorul Traian Duță, pictorul Florin Hutium și sculptorul Eric Perjovschi.

“În sculpturile lui Traian Duță găsim siluete sinuoase care ating perfectiunea și contorsiuni feminine. Prezent la CJCPCT Gorj în urmă cu un an, Traian Duță a vorbit la superlativ despre Brâncuși, despre faptul că sculptorul gorjean l-a făcut să fie mândru că este român atunci când i-a văzut o lucrare într-o expoziție în America, alături de geniile artei, dar și atunci când i-a văzut lucrările adunate într-o expoziție inedită organizată la Paris”, arată un comunicat al organizatorilor.

Iubitorii de artă sunt așteptați să admire și lucrările de dimensiuni mari expuse de artistul Florin Hutium. Artistul profesionist basarabean, din Chișinău, specializat în artele focului, ceramică, sticlă, email și metal, Eric Perjovschi expune și el în data de 18 februarie 2019 lucrări realizate în tehnici mixte. Sunt lucrări realizate din metal, ceramică și sticlă, combinate.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: