Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spectacole și expoziții în patru localități din Gorj

Școala Populară de Artă Târgu Jiu va organiza în următoarea perioadă evenimentul anual „Salonul de iarnă al artelor populare”. Cu această ocazie, în patru localități din Gorj se vor desfășura o serie de activităţi cultural-artistice, care să amintească importanţa artelor şi a culturii.

Evenimentele vor debuta sâmbătă, 16 februarie, la Tismana. De la ora 12:00, 1a Casa de Cultură “George Coșbuc” vor avea loc programe artistice susținute de cursanții clasei de vioară, coordonator profesorul Marius Florea, Grupul “Muguri de castan”- coordonat de profesorul Sorin Bivolaru, Ansamblul de datini și obiceiuri “Tisa”, îndrumat de profesorul Maria Corlan Mischie, dar și expoziții de pictură, țesături, iconărit, port popular, realizate de cursanții școlii, coordonați de profesorii Gabriela Tâlvescu, Filomela Tiștere, Miuțe Valerica, Mihaela Văcariu, Claudia Drăghescu și Tantan Florin.

Joi, 21 februarie, de la ora 15:00, la Clubul Elevilor Bumbești-Jiu vor avea loc programe artistice susținute de cursanții grupului de datini și obiceiuri coordonat de profesorul Daniel Vancea, de clasa de vioară-profesor coordonator Constantin Falcoe, precum și o expoziție oferită de cursanții clasei de arta lemnului, coordonată de profesorul Rodica Muschiu.

De asemenea, în data de 22 februarie, de la ora 18:00, la Căminul Cultural Călugăreni din comuna Padeș va avea loc un program artistic susținut de Ansamblul de datini și obiceiuri “Roua” din Cloșani, coordonat de profesorul Carmen Sarcină.

Totodată, în data de 23 februarie, începând cu ora 12:00, la Casa de Cultură Novaci vor avea loc programe artistice susținute de cursanții clasei de chitară, cordonator Marius Ungureanu, clasa de dans popular, coordonator Dragoș Medrega, clasa de saxofon, coordonator Ion Lianu, grup vocal folcloric, coordonator Elena Balan, și o expoziție de pictură/ artă decorativă, coordonată de profesorul Daciana Ungureanu. Manifestările din cadrul Salonului de iarnă al artelor populare se realizează autorităților locale din localitățile în care vor avea loc activități. ”Vă invităm si vă așteptăm la un adevărat maraton de evenimente culturale oferit de cursanții instituției noastre!”, au transmis reprezentații Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: