Trei fraţi au murit în urma unui incendiu

Trei copii, cu vârste cuprinse între doi şi şase ani, au murit, în dimineaţa aceasta, în urma unui incendiu izbucnit într-o locuință din Sectorul 5 din București. Pompierii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cei trei fraţi.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 05:35, de către mama copiilor. Femeia a cerut ajutorul pompierilor pentru a stinge un incendiu produs la o locuință în Sectorul 5, potrivit digi 24.

„Primele echipaje de intervenție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate trei victime în camera respectivă, copii cu vârstele de doi, trei și şase ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.



La faţa locului au intervenit patru ambulanțe SMURD, trei autospeciale de stingere şi un echipaj pentru descarcerare.

Potrivit medicilor, copiii s-au intoxicat cu fum.

„Mama copiilor este nepoata noastră. Ei stau cu chirie aici. Ne-au sunat din rude la 07:30 și am venit și noi repede aici și acum am aflat că sunt toți cei trei copii decedați. Tatăl lor e plecat în Germania la muncă”, a declarat unchiul copiilor.

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: