Trei răniți în accident

Trei persoane au fost rănite sâmbătă într-un accident rutier care a avut loc la Telești, în județul Gorj. Au fost implicate două autovehicule în accident.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Echipajele de intervenție au constatat că, în urma impactului, au rezultat trei victime (2 bărbați și o femeie) care nu erau încarcerate și erau conștiente. Acestea au primit primul ajutor calificat ai au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Tg-Jiu.

Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului, a reieșit faptul că o mașină Logan condusă de un bărbat de 70 de ani, din Tg Jiu, nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea pe DJ 67 unui alt autoturism, condus de un bărbat de 43 ani, din Slivilesti, intrând în coliziune.

În urma impactului, cei doi șoferi și soția primului au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 8,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: