Tren înzăpezit la Copăcioasa

update, ora 12.30: Trenul cu pasageri a ajuns în gara Tg Jiu cu șase ore întârziere, de unde urmează să fie direcționat pe Rovinari spre București. Niciun pasager nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Trenul InterRegio 1822 Arad-București Nord este oprit, duminică dimineața, între stațiile Budieni și Copăcioasa, din județul Gorj, din cauza lipsei de tensiune.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, duminică dimineața, că, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 202 Târgu Jiu – Filiaşi este întreruptă.

Astfel, trenul InterRegio 1822, care se deplasează pe relaţia Arad - Bucureşti Nord, este oprit în linie curentă între staţiile CF Budieni şi Copăcioasa, în judeţul Gorj.

Centrul Infotrafic a mai transmis că trenul Timișoara-București, cu 200 de călători, este oprit, duminică, între stațiile Topleț și Valea Cernei, din Caraș-Severin, iar trenul Curtici-București, cu 60 de călători, este oprit aproape de Vărădia, din cauza vremii. Și trenul București-Budapesta, cu 100 de pasageri, este oprit în jud. Arad.

 foto arhiva

Vizualizări: 2,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: