Tribunalul Gorj caută manager

Curtea de Apel Craiova a scos la concurs postul de manager economic la Tribunalul Gorj. Candidaţii la acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţe economice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. De asemenea, la concurs se pot înscrie persoanele care au o vechime în specialitate de minimum 5 ani şi nu au fost destituite dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani. Candidaţii trebuie să aibă şi cunoştinţe de operare PC, nivel mediu, dovedite prin certificate, diplome sau atestate, precum şi certificat de atestare în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC).

Cei interesaţi îşi pot depune candidaturile până în data de 26 noiembrie. Proba scrisă a fost programată pentru 7 decembrie, iar data şi ora la care vor susţine interviul vor fi comunicate ulterior.

Tot pentru Tribunalul Gorj, Curtea de Apel Craiova a scos la concurs un post de specialist IT. Perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat, iar zeci de persoane şi-au înaintat dosarele. Concursul va avea loc în data de 19 noiembrie, la sediul Curţii de Apel Craiova. Selecţia va consta în susţinerea unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice în domeniul informatic şi a unei probe practice.

Vizualizări: 1,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: