Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trump își caută vicepreședinte

Miliardarul american Donald Trump, aflat foarte aproape de a-și asigura învestitura Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, a dat asigurări miercuri că pentru funcția de vicepreședinte va avea în vedere un profesionist al politicii, capabil să se descurce în relațiile cu Congresul.

Donald Trump a declarat că "trece în revistă multe nume", dar s-a eschivat atunci când a fost întrebat în mod direct despre posibilitatea de a-l alege pe senatorul de Florida Marco Rubio, el însuși fost candidat până de curând în alegerile primare republicane și cu care miliardarul a avut schimburi foarte dure de replici.

Magnatul imobiliar și-a învins net ultimul adversar de calibru, Ted Cruz, în cel mai recent scrutin republican, organizat marți în statul Indiana, obligându-l pe senatorul de Texas să abandoneze cursa și să-i lase practic cale liberă pentru reunirea numărului de 1.237 de delegați necesar pentru a fi desemnat automat candidatul partidului pentru Casa Albă.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: