Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Armistițiu în Siria

Regimul sirian și-a anunțat intenția miercuri de a respecta începând de joi un armistițiu de 48 de ore la Alep în nordul țării, al doilea oraș ca mărime din Siria unde peste 280 de persoane au fost ucise de la reluarea ostilităților pe 22 aprilie.

Washingtonul și Moscova au negociat de la începutul săptămânii o reînnoire a acordului de încetare a ostilităților care a fost respectat timp de mai multe săptămâni de la intrarea în vigoare la 27 februarie.

Statele Unite sprijină rebeliunea, în timp ce Rusia susține regimul lui Bashar al-Assad în acest conflict devastator care a făcut peste 270.000 de morți din martie 2011.

De la reluarea ostilităților la Alep pe 22 aprilie, 284 de persoane, dintre care 57 de copii și 38 de femei, au fost ucise în violențele marcate de raiduri aeriene intensive ale regimului și bombardamente cu artileria grea ale rebelilor, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), amintește France Presse.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: