Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trupa Andre s-a reunit după 17 ani şi lansează „Reset la inimă”

Celebră acum mai bine de 20 de ani, trupa Andre s-a reunit și pregătește o nouă piesă. Cele două fete, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, care au fost pe val în adolescenţă, dar s-au despărţit acum 17 ani, au anunţat că revin cu forțe proaspete și lansează pe 9 iulie noua lor piesă „Reset la inimă”.

Cele două soliste au povestit la Europa FM cum le-a marcat viaţa perioada marelui succes al trupei Andre şi de ce au ales să cânte din nou împreună. „André reprezintă copilăria și adolescența mea. Am trăit foarte intens acea perioadă și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și de dată această să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul nostru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, a declarat Andreea Bălan.

„Revenirea André înseamnă să retrăiesc cea mai frumoasă perioadă din viață! Au fost cei mai intenși ani, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela André, stârnește emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat și lacrimi de fericire, pentru că, da, André a fost și proiectul tatălui meu care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus! Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă trupa André a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în mințile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu și Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleași emoții, poate chiar mai mari, cu aceeași determinare, suntem în măsură să aducem acum în față celor ce ne iubesc, trupa André. André este despre noi, André este pentru voi, să-nceapă André, capitolul 2”, a adăugat Andreea Antonescu.

Pentru cei care nu le-au cunoscut repertoriul şi ascensiunea, trupa s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul “Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația Andre.

André a lansat șase albume, 1.500.000 de de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate. În anul 2001, André a fost desemnată „Cea mai bună trupa pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance”. După hitul „Liberă la mare”, au urmat altele la fel de apreciate de adolescenţii vremii precum: „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei” sau „Fac ce vreau”.

Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: