UCB Târgu Jiu a reziliat mai multe contracte

Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu a încheiat un sezon în care a avut un obiectiv de promovare în Liga Zimbrilor. După ce gorjenii s-au împotmolit în play-off au ales să renunțe la contractele cu o parte dintre jucătorii din lot.

Imediat, după încheierea play-off-ului de promovare în Liga Zimbrilor și, implicit, a sezonului competițional 2022-2023 al Diviziei A la handbal masculin, conducerea clubului UCB Târgu Jiu a decis, în urma analizei efectuate la nivelul secției de handbal, încetarea raporturilor contractuale cu o serie de jucători.

Este vorba de jucători, fie aflați la final de contract, fie care nu mai intră în vederile echipei pentru viitorul sezon: Gabriel Guran, Gabriel Constantinescu, Daniel Branzau, Cătălin Popescu, David Predan, Claudiu Marin, Vlad Mladin și Alex Andronache.  „Tuturor, clubul nostru sportiv le mulțumește și le urează succes în ceea ce vor face în viitor, fie în plan sportiv, fie în plan personal sau profesional”, a anunțat clubul universitar care a reînnoit contractele de joc celorlalți componenți ai echipei de handbal, cu excepția a doi jucători, asupra cărora se va decide in perioada următoare. Clubul UCB a mai anunțat că va legitima și o serie de juniori dintre cei mai talentați, care pot face pasul la echipa de seniori.

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: