UCB Târgu Jiu s-a grăbit cu transferurile pentru noul sezon

Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a anunţat deja că a încheiat, pentru prima dată de la înființare, campania de transferuri cu două luni înainte de începerea noului sezon. Tot pentru prima dată clubul universitar anunţă că va organiza două acțiuni în luna august.

După încheierea sezonului competițional anterior, conducerea și staff-ul echipei de handbal masculin au analizat evoluția echipei și au demarat imediat campania de transferuri pentru sezonul competițional 2022-2023. Clubul a anunţat oficial patru plecări de jucători şi şapte noi achiziţii. „La capitolul "plecări", putem menționa transferul căpitanului Bogdan Ivăşchescu la prim-divizionara CSM Bacău și încetarea contractelor de joc lui Dennis Băleanu, Robert Lisita și Alin Tudor. La capitolul "veniri", clubul nostru a realizat numai puțin de şapte transferuri dorite: Alin Manole (CSU Pitești), Daniel Brânzău (AHC Drobeta), Stali Florentin (CSU Galați), Marcel Perete și Adrian Maranca (CSS Corabia), precum și Andrei Stoica (CNE Sighisoara) şi un alt jucător (fost la CSU Pitești) pe care îl vom anunța curând”, a anunţat directorul clubului, Virgil Popovici.

Pe lângă aceste achiziţii au revenit sau vor reveni după accidentări Daniel Ghișe, Alex Todea și, foarte curând, Cătălin Meche. Oficialul a mai anunţat că din acest an, va avea drept de joc și talentatul junior Sergiu Predan, golgeterul turneului final de juniori din acest an şi a  mai fost promovat la echipa mare, fiind cel de-al treilea portar, Alex Andronache.

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: