Gilortul anunţă că va păstra acelaşi staff tehnic

Conducerea clubului Gilortul Târgu Cărbuneşti se pregăteşte de noul sezon şi a anunţat deja că nu vor fi schimbări la nivelul băncii tehnice. Gorjenii au depus dosarul pentru licenţiere şi cererea de înscriere în Liga 3 aşteaptă acum omologarea terenului din Cărbuneşti pentru sezonul 2022- 2023.

Conducerea echipei Gilortul Cărbuneşti a anunţat că va depune cererea de înscriere în campionatul Ligii a 3-a, sezonul 2022-2023, iar pe data de 29 iulie clubul este programat deja pentru omologarea sportivă a Stadionului Cristinel Răducan. În ceea ce priveşte echipa Gilortul a anunţat că va continua cu același staff tehnic. „Echipa noastră va începe sezonul 2022-2023 al Ligii a 3-a având același staff tehnic cu care l-a încheiat pe precedentul. Astfel, Alexandru Stoica este vechiul și noul antrenor al Gilortului, iar Mihai Dinu va ocupa în continuare funcția de director sportiv”, a anunţat clubul gorjean pe pagina oficială a echipei.

Campionatul Ligii a 3-a se reia în weekendul 26-27 august cu prima etapă a sezonului regulat iar Gilortul şi-a anunţat deja suporterii asupra structurii noului sezon: „Sezonul 2022-2023 va avea o structură identică cu precedentul, cu trei faze, cu sezon regulat, play-off/play-out și meciuri de baraj pentru promovare în Liga a 2-a”.

Până la debutul în noul sezon, Gilortul va debuta oficial în acestă vară cu un joc în primul tur al Cupei României, în data de 17 august.

Galerie foto


Vizualizări: 248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: