Universitatea Craiova vrea un jucător de la FC Argeş

Universitatea Craiova încearcă pe ultima sută de metri înaintea startului campionatului să-l transfere pe Alexandru Mihai Işfan, de la FC Argeş. Oficialii grupării din Bănie au mai făcut o ofertă pentru jucătorul piteştean, iar aceasta n-a fost acceptată de clubul din Trivale, dar, în curând jucătorul de 22 de ani ar putea ajunge în Bănie.

Originar din Mioveni, format la şcoala de fotbal a lui Dani Coman, Alexandru Mihai Işfan a fost adus de FC Argeş, acum un an, de la CS Mioveni, liber de contract, şi este jucătorul clubului din Trivale până în 2024. În stagiunea precedentă, Işfan a reuşit 4 goluri şi un assist în 42 de apariţii în toate competiţiile, pentru echipa pregătită de Andrei Prepeliţă. Işfan are şi o prezenţă în naţionala U21 a României, bifând o jumătate de oră în amicalul de anul trecut, cu Suedia, pierdut cu 1-0 de tricolori la Marbella.

Acţionarul principal al Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a anunţat că vrea să transfere un jucător de bandă care să poată evolua pe ambele părţi, iar Mihai Alexandru Işfan se pliază pe nevoile conducătorilor din Bănie. Pe lângă jucătorul născut la Mioveni, Universitatea Craiova mai vrea să aducă un fotbalist care evoluează la CS Mioveni, atacantul Bogdan Rusu, în vârstă de 32 de ani. „Vrem să mai facem trei transferuri. Vrem să aducem un atacant, un fundaș central de picior stâng sau care poate juca în stânga și o extremă, care să poată evolua în ambele benzi, mai ales că în stânga nu-l avem decât pe Andrei Ivan, dacă îl luăm în calcul pe Baiaram ca mijlocaş central. Şi Bogdan Rusu poate fi o variantă de transfer, este un jucător cu experienţă, dar mai avem discuții şi cu un alt atacant. Suntem în negocieri cu un jucător pentru care am oferit 700.000 de euro acum câţiva ani şi care a fost vândut cu un milion de euro. Acum nu mai costă atât, am putea realiza acest transfer”, a declarat Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova a făcut două achiziţii în vara aceasta, fundaşii Rui Silva şi Ivan Martic, ambii fiind liberi de contract. 

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: