Ucisă cu 50 de lovituri de cuțit. Plecase din Gorj să facă bani în Belgia! Apelul unui verișor

Laura, o tânără de 21 de ani care se prostitua în Belgia, a fost ucisă de un client nemulțumit cu 50 de lovituri de cuțit. Presa din Belgia scrie că iubitul tinerei, care are 19 ani, se ocupa cu tranzacționarea de mașini second-hand. Acesta a spus că el și Laura voiau doar să strângă bani pentru a-și lua o casă în România. 

Laura își găsea clienții pe Internet și avea un apartament închiriat în care lucra, acolo unde a și fost găsită într-o baltă de sânge.

Laura era din Târgu Cărbunești, județul Gorj. Crima a avut loc în Etterbeek. Suspectul, un client pe nume Maikel, a fost arestat. Mama tinerei a fost anunțată de autorități. ”Eu, ca mamă, nu ştiu ce s-a întâmplat şi cum s-a întâmplat. Într-adevăr, a fost omorâtă, doar atât ştiu. Am fost sunată de doamna consul din Belgia, mi-a confirmat. Nu se poate face nimic până nu voi fi contactată de Poliţia din Târgu-Cărbuneşti. Momentan, nu a venit nimeni. Eu am vorbit cu Laura miercuri, la ora 14.00. Din câte am înţeles, a fost omorâtă seara, la 20.30. Era cu prietenul ei acolo. Normal, ca mamă nu am fost de acord. Copilul meu era la facultate”, a spus femeia pentru Mediafax. Laura era studentă la Petroșani, la Facultate de Mine, iar în școală a fost o elevă foarte bună, premiată la concursuri de eseuri literare.

Un verișor al tinerei îi roagă pe prietenii acesteia să doneze bani pentru ca trupul Laurei să poată fi adus acasă.

"Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din pacate verișoara mea, Laura, nu se mai află printre noi! Ne-a parasit...Mulți dintre voi i-ati fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau sa va rog frumos daca puteti sa oferiți un mic ajutor pentru a o aduce acasă sa o înmormântam creștinește, macar atat putem face avand in vedere in ce chinuri a fost ucisă! Va multumesc tuturor orice ajutor e bine-venit. Puteti dona in conturile:
-RO85BRDE200SV28649872000DI (Bondoc Dumitru) In Lei
-RO89BACX0000000578103001 (Bondoc Dumitru) In Euro
Va multumesc foarte mult, rog toti prietenii sa ma ajute si cu un share! Dumnezeu sa o odihnească în pace!", a scris acesta pe pagina de socializare. (A.A.)

Vizualizări: 21,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: