Lovit cu pumnul de un sportiv din Târgu Jiu

Un băiat de 18 ani, elev al Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu, a ajuns în atenția poliției, după ce a lovit cu pumnul un elev din Slatina, pe terenul de fotbal, în cadrul unei competiții sportive care a avut loc vineri la Craiova. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că unii jucători s-ar fi certat, iar băiatul în vârstă de 17 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv Slatina, a fost lovit cu pumnul de portarul echipei adverse, în vârstă de 18 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu.

Partida de fotbal se disputa în curtea unui cămin al Facultăţii de Drept din Craiova, cei de pe margine sunând la 112. Băiatul ar fi fost lovit cu pumnul, pe la spate, căzând inconştient.

El a fost luat de ambulanţă şi transportat la spital.  „A fost făcut un apel prin 112 prin care a fost sesizat faptul că o persoană a fost accidentată pe terenul de fotbal de la căminul 14 al Facultăţii de Drept. Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au stabilit faptul că, în urma unui meci de fotbal organizat între licee cu profil sportiv din Târgu-Jiu şi Slatina, o parte din jucătorii celor două echipe ar fi avut o serie de discuţii contradictorii. Un băiat în vârstă de 17 ani de la liceul din Slatina ar fi fost lovit cu pumnul de portarul echipei adverse, în vârstă de 18 ani. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. Victima nu a depus încă plângere. (A.A.)

Vizualizări: 11,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: