Ultimul meci al anului pentru CSM Târgu Jiu

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au plecat marți spre capitala țării, acolo unde miercuri seara vor disputa ultimul meci din acest an din Liga Naţională de Baschet Masculin. Adversarul e chiar liderul din Conferința A, echipa care a învins săptămâna trecută campioana României, U BT Cluj Napoca.

Miercuri seară, CSM Târgu Jiu şi Rapid se vor confrunta într-un meci care contează pentru etapa a-12-a din Conferinţa A. Misiunea jucătorilor  conduși de Porter Troupe și Claudiu Alionescu se anunță una extrem de dificilă pentru că Rapid Bucureşti este una dintre cele mai în formă echipe din baschetul românesc în acest moment. Înainte de Crăciun, pe 23 decembrie, Rapid a provocat prima înfrângere din acest sezon echipei campioane a României, UBT Cluj Napoca, scor 88-83, chiar pe terenul echipei clujene.

În această ultimă confruntare a anului, cele două combatante se vor duela de pe poziţii total diferite. În timp ce gazdele sunt în fruntea clasamentului din Conferinţa A, gruparea gorjeană este pe ultimul loc și trece prin cea mai grea perioadă a sa. Gorjenii merg însă la Bucureşti să facă un meci cât mai bun, în încercarea de a debloca situaţia de la echipă, spune csmtargujiu.ro. Staff-ul tehnic speră că jucătorii vor găsi resursele necesare pentru a ataca cu încredere ultima partidă din acest an.

Meciul din Sala Rapid va începe la ora 19.00 şi poate fi vizionat LIVE pe canalul FRBTV. 

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: