Un cunoscut medic face gărzi la Ambulanța Gorj

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj are un nou medic! Doctorul Daniel Matacă, de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean a acceptat să facă gărzi la SAJ. Soluția este una de compromis, din cauza faptului că la ultimele concursuri, organizate de instituție, nu s-a prezentat niciun candidat, iau criza de medici este una foarte mare la Ambulanța Gorj. În unele zile, nu există niciun echipaj cu medic.

Daniel Matacă este unul dintre cei mai buni medici pe care îi are Unitatea de Primiri Urgențe. Însă, potrivit managerului SAJ Gorj, Tiberiu Tătaru, pe viitor, Matacă și-ar dori să lucreze la Ambulanță.

„La nivelul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj funcționează încă un medic. Este vorba despre colegul nostru de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, doctorul Daniel Matacă, medic primar, care a acceptat să vină la SAJ Gorj cu jumătate de normă. Pe noi ne ajută într-un mod extraordinar pentru că vom reuși să acoperim toate turele. El va veni în prima fază cu contract pe gărzi, ulterior, avem promisiunea din partea domniei sale, că atunci când o să scoatem, din nou, posturile la concurs, se va prezenta și el. Nu este suficient, pentru că noi ne dorim mai mulți medici, schema noastră este mult mai mare, dar măcarsă avem turele acoperite cu un medic”, a afirmat Tiberiu Tătaru, managerul SAJ Gorj, la Accent Tv.

Vizualizări: 6,690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: