Un elev de la „Ecaterina”, medaliat la „InfoMatrix”

Rezultat excepţional pentru un elev al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Cristian Creţan a obţinut medalia de bronz la secţiunea „Programming” din cadrul „InfoMatrix”, un concurs internaţional de IT destinat deopotrivă elevilor din ani terminali, cât şi studenţilor.

Cristian Creţan, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, a obţinut mediala de bronz cu proiectul „Pick my clothes”, proiect dedicat tinerilor care din lipsă de timp sau inspirație nu se pot decide asupra unei ținute. Merită precizat că doar patru concurenți din România au obținut medalii în această fază a competiției. „A fost un concurs foarte strâns, cu o participare foarte mare din foarte multe țări. Proiectele care au intrat în concurs au fost bine structurate, cu grad de dificultate ridicat. Pe mine m-a impresionat modul de organizare, cunoștințele concurenților în domeniul informaticii”, a declarat Cristian Crețan pentru revista „Şcoala Gorjeană”. 

„Un rezultat excepţional”

Gheorghe Nichifor, directorul CNET, se declară extrem de mulţumit de premiul obţinut de elev. „Este un rezultat excepţional, chiar vorbim despre un elev pasionat de informatică. Felicit deopotrivă elevul, cât şi profesorul care l-a îndrumat la clasă”, a declarat Gheorghe Nichifor.

Vizualizări: 4,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: