Meci amical la Severin, cu Viitorul Şimian

Pandurii Târgu Jiu continuă seria de jocuri de pregătire în vederea formării lotului pentru noul sezon. Miercuri gorjenii vor disputa cel de-al doilea meci amical din perioada de vară, urmând să joace la Severin, cu Viitorul Şimian.

După ce şi-au testat noii jucători în amicalul de sâmbătă cu rezervele celor de la Universitatea Craiova, gorjenii vor juca miercuri cu o echipă de Liga 3, nou promovata Viitorul Şimian.

„Pandurii Târgu Jiu a programat pentru miercuri, 14 iulie, cel de-al doilea meci amical din perioada de pregătire de vară. Echipa se va deplasa la Severin unde va juca cu nou promovata în Liga a treia, Viitorul Șimian, echipă care va disputa meciurile de pe teren propriu din cel de-al treilea eşalon pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Jocul este programat miercuri, cu începere de la ora 18:00”, a anunţat oficial clubul Pandurii care mai are programat un meci amical şi la final de săptămână, sâmbătă, cu formaţia de Liga 4, Jiul Rovinari.

Pandurii a testat deja nouă jucători noi la meciul cu Universitatea Craiova, plus o serie de foşti jucători care au evoluat la Pandurii şi care urmează să discute cu conducerea clubului despre noile contracte.

Cu lotul se pregăteşte în continuare şi columbianul Felipe Bayer Acosta, care a revenit mai târziu la echipă, după ce solicitase inițial, printr-o scrisoare, să fie lăsat liber de contract. Mijlocașul de 27 de ani are însă o clauză de reziliere de un milion de euro.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: