Un gorjean a câştigat o mică avere la un concurs TV

Gorjeanul Marius Hoară a părăsit concursul de cultură generală „Câștigă România!”, de la TVR2, după ce a câștigat toate cele zece ediții consecutive permise de regulament. Informaticianul de la Uzina Mecanică Sadu a ieșit din concurs cu un câștig total de 24.600 lei, echivalentul celor 246 de întrebări la care a dat răspunsuri corecte pe parcursul celor zece ediții. La această sumă se adaugă și cele 10 tablete pe care, așa cum a declarat, le-a dăruit deja copiilor, oprind doar trei pentru familia sa.

Luni seară, ediția cu numărul 33 a concursului „Câștigă România!” a fost una de record, în care  Marius Hoară a devenit primul concurent eliminat nu din cauza faptului că nu a evoluat bine. ci, din contră, pentru că a fost atât de bun încăt a câștigat toate cele zece ediții la care are dreptul prin regulament.

În vârstă de 53 de ani, informaticianul Marius Hoară, din orașul Bumbești Jiu, este un împătimit al concursurilor televizate de cultură generală la care a participat în ultimii 16 ani. «Câștigă România!» a devenit și va rămâne concursul meu de suflet. Și asta nu neapărat din pricina formatului inedit de concurs sau al câștigurilor, ci, mai ales, datorită atmosferei extraordinar de calde și prietenoase din platoul de filmare. Acesta a fost concursul la care am participat cele mai multe ediții și de fiecare dată m-am simțit minunat datorită modului în care echipa tehnică lucrează cu noi, concurenții”, a declarat Hoară. Acesta lucrează la Uzina Mecanică Sadu şi este absolvent al Facultăţii de Matematică din cadrul Universităţii Bucureşti.

Felicitat de românii de peste hotare

Chiar după primele ediții câștigate la concursul TVR 2, Hoară spune că a început să primească semne de apreciere de la oameni necunoscuți: i-au scris pe Facebook sau l-au acostat pe stradă să îl felicite. „Cred că trebuie să ne iubim țara mai mult, să facem mai mult pentru ea, iar concursul «Câștigă România!» face exact acest lucru, contribuie la o mai bună cunoaștere a României. Am primit mesaje de apreciere pentru mine și pentru emisiune din toată țara și chiar de la unii români din străinătate”, a mai precizat Marius Hoară.

Celor interesați să participe la concursul TV, Marius Hoară le transmite că toate cunoștințele sale de cultură generală au fost acumulate în timp: din școală, din viață, din cărți, mass-media sau călătorii, nu pe baza unei bibliografii.

Galerie foto



Vizualizări: 11,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: