Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un mare actor, propus „Gorjeanul Anului”

Consilierii județeni se vor întâlni joi, 29 iunie, în ședință, pe ordinea de zi fiind și un proiect privind acordarea titlului de „Gorjeanul Anului 2016”. Cel propus pentru primirea acestei distincții este actorul, regizorul și scenaristul Horațiu Mălăele, originar din municipiul Târgu Jiu.

O altă propunere pentru acest titlu a fost pentru criticul și istoricul literar Pompiliu Marcea. Distincția urma să fie acordată post-mortem, iar inițiativa a fost a fundației care-i poartă numele.  

Horațiu Mălăele a fost propus pentru titlul de „Gorjeanul Anului” de către reprezentanții Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Actorul târgujian a primit anul acesta și titlul de „Doctor Honoris Causa”, distincție oferită de Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. 

Vizualizări: 2,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: