Un mare actor, tată pentru a zecea oară

Actorul Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară. Partenera lui, actriţa australiană Paige Butcher, a născut vineri un băiat, Max Charles. Murphy, în vârstă de 57 de ani, şi Butcher, în vârstă de 39 de ani, au o relaţie de şase ani. 

Max Charles a avut 3 kilograme la naştere şi amândoi - mama şi copilul - sunt bine, potrivit unui reprezentant al actorului.

Băiatul nou-născut este al doilea copil al cuplului. Cei doi mai au o fiică, născută în 2016.

Murphy mai are opt copii din relaţii anterioare: Eric, în vârstă de 29 de ani, cu Paulette McNeely; Bria, în vârstă de 28 de ani, Miles Mitchell, în vârstă de 25 de ani, Shayne Audra, în vârstă de 23 de ani, Zola Ivy, în vârstă de 18 ani, şi Bella Zahra, în vârstă de 16 ani, cu fosta soţie Nicole Mitchell Murphy; Christian, în vârstă de 27 de ani, cu Tamara Hood, şi Angel Iris, în vârstă de 11 ani, cu Mel B.

Eddie Murphy, născut pe 3 aprilie 1961, la New York, este actor şi producător. S-a remarcat în filme ca „Beverly Hills Cop”, „Dr. Dolittle” şi „The Nutty Professor” şi a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din „Dreamgirls” (2006).

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: