Un singur consilier din Târgu Jiu îşi respectă alegătorii

Jumătate dintre consilierii locali din Târgu Jiu şi-au completat rapoartele de activitate pe anul trecut în bătaie de joc, iar cealaltă jumătate nu a completat deloc. Cu o singură excepţie, consilierul PMP Daniela Grădinaru, care nu doar că a încercat să facă o sinteză a activităţii sale pe anul trecut, dar la final şi-a exprimat speranţa că 2018 va fi un an mai bun.

Municipiul Târgu Jiu are doi viceprimari, ambii de la PSD. Dacă Aurel Popescu a postat pe site-ul primăriei un amplu raport de activitate, celălalt viceprimar, Adrian Tudor, nu l-a postat deloc.

Consilierii locali nu sunt deloc interesaţi în a le spune oamenilor pentru ce şi-au luat anul trecut indemnizaţiile. Unii dintre ei nu au depus rapoarte de activitate, alţii le-au făcut la modul: am fost la 26 de şedinţe, am votat 429 de hotărâri, am fost la x şedinţe de la şcolile cutare. Şi atât, deşi oamenii ăştia primesc echivalentul unui salariu în fiecare lună.

Un singur consilier local, Daniela Grădinaru de la PMP, a acordat atenţie acestui aspect. Grădinaru a vorbit despre demersurile făcute pentru dotarea Poliţiei Locale cu maşini noi, despre discuţiile avute pentru renovarea unei biserici vechi de 200 de ani. „În anul 2017 am făcut demersurile necesare, am avut multiple discuţii şi întâlniri vizând necesitatea demarării lucrărilor de renovare a bisericii din Romaneşti, monument istoric cu o vechime de 200 de ani, care nu a fost niciodată renovată şi se află într-o stare avansată de degradare. Este, de altfel, singura biserică din oraş care nu a fost niciodată renovată. Am reuşit să obţin finanţarea de 50.000 de lei şi să demarăm activitatea de proiectare necesară renovării acestei biserici monument istoric”, se arată în raportul de activitate al Danielei Grădinaru.

La finalul raportului de activitate, Daniela Grădinaru şi-a exprimat speranţa că 2018 va fi un an mai productiv, în care să fie finalizate proiecte ample, aşteptate de cetăţeni.

Vizualizări: 2,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: