Cât costă ținuta de logodnă a Simonei Halep

Simona Halep a organizat o petrecere grandioasă săptămâna trecută, pentru a sărbători în avans logodna cu Toni Iuruc. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a purtat o rochie spectaculoasă, care a costat aproximativ 2.000 de euro.

Simona Halep formează un cuplu cu Toni Iuruc din anul 2019 iar cei doi  s-au logodit luna trecută. Relația lor pare tot mai puternică pe zi ce trece şi s-a văzut asta și cu ocazia ultimei apariții, din care reiese un alt detaliu important, acela că Simona este fidelă unui brand celebru.

Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o nouă petrecere, după tradiția machidonilor, la casa de la Izvorani în care locuiește sportiva. Viitoarea mireasă a purtat o rochie roșie de cocktail de la casa italiană Valentino, un model de rochie scurtă cu o singură mânecă care este comercializat în jurul sumei de 2.000 de euro, potrivit Elle.ro.

Toni Iuruc pare îndrăgostit până peste cap de Simona Halep, însoțind-o pe jucătoarea de tenis la majoritatea turneelor din acest an. Românca a fost însă nevoită să ia o pauză de la tenis pe 12 mai, atunci când a suferit o ruptură la gamba stângă, în meciul din turul secund al turneului de la Roma cu Angelique Kerber.

Vizualizări: 1,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: