Horoscop

Valabil pe 29 iulie

Berbec: Astăzi este esențial să dai dovadă de corectitudine, în special dacă este vorba despre lucrul cu hârtiile, dar și plata unor facturi, restanțe, datorii. Mai multă grijă ar fi bine să ai și de relația cu autoritățile. Vei soluționa totul cu brio dacă vei da dovadă de onestitate.

Taur: Zi bună pentru pregătire înainte de un eveniment, înainte de o decizie importantă, înainte de a te apuca de un proiect. Este cumva liniștea de dinaintea furtunii, de aceea ar fi bine să te folosești din plin de aceasta, să te relaxezi, să-ți echilibrezi sfera emoțională.

Gemeni: Astăzi este despre sfera imaginii publice și trebuie să te prezinți cum trebuie în fața lumii. Și nu e vorba doar despre aparență, despre partea fizică, despre vestimentație, ci mai mult de atitudine, de gestică, mimică, încrederea din priviri și din acțiuni, susțin astrele.

Rac: Este esențial să fii tu mulțumit cu tine, în primul rând, și abia apoi să te gândești la felul în care te percep ceilalți. Semnul tău se află în sfera sinelui, azi mai mult ca oricând vei pune accentul pe valori personale, pe principii, pe viziuni proprii și nu te vei lăsă influențat.

Leu: Ultima perioadă a fost cam aglomerată, azi va fi ca o mană cerească pentru tine. Ești mai relaxat, mai detașat, mai binedispus și s-ar putea să fii mai deschis în fața ideilor sau activităților ce te ajută să ieși din vâltoarea stresului, să te mai distrezi, să îmbini utilul cu plăcutul.

Fecioară: Azi te vei bucura de discuții interesante, indiferent de ce sferă a vieții va fi vorba. Ești deschis, dornic să socializezi și reușeșți să-i convingi și pe ceilalți să fie mai onești decât de obicei, să se bucure nu doar de conversații, ci de împărtășirea de gânduri și de emoții.

Balanţă: Ar fi bine să asculți de o persoană mai în vârstă, care este într-o poziție de autoritate sau are mai multă experiență, mai ales dacă îți oferă o idee, un sfat sau un plan, care în prima faza ți se pare dificil, nerealizabil. Ascultă, ai răbdare și caută să analizezi ceea ce ți se sugerează.

Scorpion: Zi bună pentru a te focusa pe sfera relațiilor. Poți îmbunătăți unele conexiuni pe care le ai în special în sfera profesională, fie că este vorba despre colegi, șefi, parteneri sau colaboratori. Este un cadru astral prielnic să investești pe termen lung în aceste legături.

Săgetător: S-ar putea să fie nevoie să faci unele deplasări, drumuri sau să simți nevoia să te miști mai mult, să te implici în activități mai dinamice, să eviți sarcinile care te îndeamnă către sedentarism. Este un moment bun pentru a face o schimbare în rutina ta, în stilul tău de viață.

Capricorn: Vor veni vești, informații care te vor mobiliza, îți vor deschide „apetitul” pentru ceva nou, pentru a testa ceva, pentru a încerca ceva diferit în viața ta, fie că va fi vorba despre o nouă activitate, un nou proiect, o idee pe care dorești să o dezvolți. Zi bună și în ceea ce privește studiul, cercetarea.

Vărsător: Semnul tău zodiacal se află în sfera resurselor. Zi bună pentru a face o evaluare care să te ajute să înțelegi ce anume ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Astăzi va fi deosebit de prielnic să-ți urmărești pașii, să-ți cântărești acțiunile, să-ți analizezi strategiile, să-ți verifici planul.

Peşti: Ești energic și preocupat să bifezi tot ce îți pui în plan. Dai dovadă de multă concentrare și te vei liniști doar când vei vedea că ai urmat agenda cu rigurozitate și că nu mai este nimic altceva de făcut. Ești competitiv, pragmatic și îți dorești mai mult ca oricând să controlezi totul.

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: