Un TIR a intrat într-un microbuz

Trei persoane au fost rănite într-un accident ce a avut loc pe drumul Motru-Târgu Jiu, arată primele informații. Un TIR a intrat într-un microbuz care nu a acordat prioritate.  

update: comunicat IPJ Gorj

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat, participant la traficul rutier, despre faptul că pe D.N. 67 D, localitatea Cîlnic, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că un tânăr de 25 de ani, din comuna Castranova, judeţul Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J. 674, din direcţia Rovinari spre Târgu-Jiu, în intersecţia cu D.N. 67 D, localitatea Cîlnic, nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, intrând în coliziune cu acesta, după care a ricoşat într-un alt autoturism staţionat în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto si a 2 pasageri de 16, respectiv 17 ani, aflaţi în autoutilitară, precum si a unui bărbat de 61 de ani, pasager în autocamion. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 3,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: