Unde poți să te îmbraci de Haloween la Târgu Jiu

Mai sunt puține zile până la Haloween, iar cei pasionați de această sărbătoare și-au procurat deja câte un dovleac pe care urmează să îl facă să arate cât mai fioros cu putință. Acum locuitorii din Târgu Jiu au și de unde lua haine imprimate cu stafii, lilieci, cranii și altele asemenea. Pe Calea Eroilor, peste stradă de Hotelul Gorj, găsiți magazinul UMUR, specializat în textile personalizate. Aici găsiți atât tricouri și bluze imprimate, cât și pictate manual.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie.

Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. Cei mici sunt cei mai atrași de această sărbătoare care îi ajută să își elimine fricile.

Galerie foto






Vizualizări: 1,740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: