Unde va avea loc derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Meciul Universitatea Craiova – FCSB este derby-ul etapei a 11-a din Superliga. Partida este programată duminică, 18 septembrie, ora 21.30 și se va juca pe stadionul din Craiova.

Universitatea Craiova a jucat în ultima perioadă la Severin, deoarece pe stadionul „Ion Oblemenco” a avut loc festivalul IntenCity, însă oltenii sunt pregătiți să revină pe arena din Bănie. După ce au jucat cu Hapoel Beer Sheva, CS Mioveni, FC Botoșani și Farul Constanța pe stadionul din Severin, echipa pregătită de Mirel Rădoi va juca pe stadionul „Ion Oblemenco” derby-ul cu FCSB din runda a 11-a din Superliga.

Imediat după ce s-a încheiat festivalul IntenCity din Craiova, stadionul „Ion Oblemenco” a intrat în reparații pentru ca echipa lui Mirel Rădoi să revină cât mai rapid „acasă”.

Firma angajată de către primarul Lia Olguța Vasilescu pentru a se ocupa de suprafața de joc a stadionului „Ion Oblemenco” a început deja să monteze noul gazon, iar derby-ul cu FCSB se va juca pe stadionul din Bănie, așa cum anunțase și Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, încă de pe 20 august 2022.

Revenirea pe stadionul „Ion Oblemenco” ar putea să fie un plus pentru formația lui Mirel Rădoi, deoarece gazonul de la Severin nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, iar tribunele au fost aproape goale deoarece suporterii din Craiova nu au făcut deplasarea la Severin și echipa a fost susținută doar de locuitorii orașului.

Înaintea meciului cu FCSB de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova trebuie să joace duminică, 11 septembrie, ora 21.30, în etapa a 10-a din Superliga, cu CFR Cluj, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: