Universitatea Craiova a învins Sepsi dar a ratat locul doi

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, a declarat după meciul câștigat de echipa sa pe teren propriu cu Sepsi, scor 3-2, că nu este de acord cu multe reguli din fotbalul românesc. Antrenorul îi dă dreptate lui Dan Petrescu când acesta contesta vehement regula cu play-off și play-out și înjumătățirea punctelor.

Tehnicianul oltenilor se declară dezamăgit că nu a terminat campionatul pe locul doi, primul obiectiv setat la semnarea contractului cu gruparea din Bănie.

Antrenorul formației alb-albastre critică regulamentul cu play-off și play-out și înjumătățirea punctelor din Superligă. Gâlcă este de părere că această regulă distruge munca unei echipe de-a lungul unui campionat.

„Au venit mulți antrenori la această echipă, trebuie timp până se adaptează și jucătorii la pretențiile noastre, le e greu și lor să fie la un nivel foarte bun. O să jucăm mai bine pe viitor, o să fim constanți. Era important ca noi să câștigăm, să facem un meci bun. Am venit să lupt pentru locul 2, regret că nu am terminat pe acest loc. Nu mă gândesc pe cine întâlnim, mă gândesc la echipa mea, să ne recuperăm, să facem un meci bun și să câștigăm. Nu sunt de acord cu multe lucruri în fotbalul românesc, de exemplu cu înjumătățirea punctelor, e vorba de munca unei echipe într-un campionat, dar acestea sunt regulile”, a declarat antrenorul Universității Craiova.

Vizualizări: 678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: