Serbările şcolare se mută la Mall Târgu Jiu

Multe din şcolile şi grădiniţele din Târgu Jiu vor organiza serbările de sfârşit de an la Shopping City Târgu Jiu. Părinţii spun că festivităţile nu mai pot fi organizate în grădiniţe din cauza unui regulament nou. Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj vorbeşte însă despre un parteneriat care ar avantaja unităţile de învăţământ.

Este vorba despre o colaborare între Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi reprezentanţii centrului comercial, în baza căreia unităţile de învăţământ preşcolar pot desfăşura activităţi în cadrul Mall Târgu Jiu fără să plătească vreun leu. Inspectoratul Şcolar primeşte în această perioadă solicitările unităţilor de învăţământ interesate să facă serbările la Shopping City Târgu Jiu.

„În parteneriat, Mall a propus unităţilor de învăţământ, ceea ce nouă ne-a convenit, ca în spaţiile lor, decât să plătească artişti de talie locală sau naţională, în perioada sărbătorilor să pună la dispoziţie un spaţiu pregătit, decorat, cu sonorizare şi tot ce înseamnă, iar unităţile de învăţământ pot să desfăşoare acolo activităţile prin care îşi propun să sărbătorească fie Centenarul Marii Uniri, fie sărbătorile de Crăciun. Nu însemnă obligativitate. Cine doreşte trebuie să anunţe ca să fie orarul foarte bine pus la punct. În general, la sfârşitul săptămânii se doreşte să fie activităţile. Unităţile de învăţământ primesc pachete pentru toţi copiii, ca o sponsorizare din partea Carrefour”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Vizualizări: 1,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: