Motivul pentru care Maria Constantin a început Conservatorul la 30 de ani

Fosta solistă de la Doina Gorjului, Maria Constantin, explică de ce s-a înscris la Conservator abia acum, la 30 de ani. Artista a motivat că abia acum a avut posibilitatea financiară să facă asta, chiar dacă timpul pe care îl are pentru studiu este mai puțin, având foarte multe concerte.

Maria Constantin a intrat în această vară la Conservator, în București, chiar în perioada în care se despărțise de Marcel Toader, dar scandalul nu devenise public. Artista spune că muzica clasică a fost tot timpul pasiunea ei: „Am făcut un liceu de muzică, tatăl meu m-a îndrumat pe acest drum, a fost și este în continuare îngerul meu păzitor. Mai târziu am perceput eu că am calități să fac muzică. În copilărie am renunțat la foarte multe lucruri, au fost multe ore de studiu care acum mă ajută în carieră, chiar dacă atunci nu îmi dădeam seama”.

Cunoscută până acum pentru muzica populară, Maria Constantin susține tot mai multe recitaluri de muzică clasică. „Avem cursuri de dimineața până seara. Am terminat 12 ani de flaut, marea mea dragoste este muzica clasică. Părinții mei nu au avut posibilități financiare suficiente. Am studiat doar trei luni înainte de examenul la Conservator”, a spus Maria Constantin, care a lansat în această perioadă grea cea mai bună piesă din cariera ei – „Rămâi cu dragostea”.

Artista spune că experiența din ultimele luni, despre care se ferește să dea detalii, așa cum face Marcel Toader, a maturizat-o: „Recunosc, au fost momente grele, dar nu le-am știu decât eu. M-au ajutat familia și cei doi-trei prieteni pe care îi mai am. (...) Nu sunt furioasă de felul meu, cred că tot ce facem ni se întoarce, așa că vreau să împart numai bine”.

Vizualizări: 2,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: