Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Uns director pentru că a turnat la Călinoiu

PSD Gorj este serios zguduit atunci când vine vorba de numirea unui director la Protecţia Copilului, post care va rămâne vacant prin pensionarea lui Constantin Preoteasa. Postul este râvnit de mai mulţi pesedişti şi nu numai, printre care Laurenţiu Diaconescu (fiul consilierului judeţean Puiu Diaconescu), Valeria Iriza (sotia fostului deputat Scarlat Iriza), Tiberiu Tătaru, Alin Văcaru etc, dar tot mai multe surse spun că Ion Călinoiu îl va numi în funcţie pe consilierul lui personal, Dumitru Cotruna.

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a reacţionat şi a declarat pentru Radio Infinit că singurul merit al lui Cotruna este că stătea cu ei la masă şi, dacă spuneau ceva de Călinoiu, se ducea să pârască. Ciocea mai susţine că Dumitru Cotruna a luat doar 3% la alegeri, fiind în fruntea PSD Rovinari.

Mai multe declaraţii pe www.radioinfinit.ro

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: