Unul beat, altul drogat

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Tismana au fost sesizați astăzi, prin apelul unic 112, de către un bărbat de 35 ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia i-a fost avariat autoturismul personal.

“În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un tânăr de 20 ani, din orașul Tismana, în timp ce conducea pe strada Depozitului din aceeași localitate, a pierdut controlul  direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării  a rezultat o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a comunicat IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Și aseară, polițiști din cadrul Poliției Târgu-Cărbunești și ai Serviciului Rutier  au depistat, în trafic, un bărbat, de 48 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un monociclu pe DN67 Scoarța, iar în urma testării cu aparatul DRUGTEST, a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: