Verdict în accidentul din 2022 din fața Prefecturii Gorj

Cristinel Lupulescu, angajat al Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare după ce, fiind sub influența alcoolului, a provocat un accident mortal în care a lovit o femeie cu mașina pe trecerea de pietoni din fața Prefecturii Gorj.

Curtea de Apel din Craiova a decis să majoreze pedeapsa inițială, crescând-o de la 3 ani și 6 luni la 3 ani și 10 luni, și a ordonat plata unor daune morale de 200.000 de lei către familia victimei.

Pe 20 martie 2022, Iulius Cristinel Lupulescu, inspector la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, a provocat un accident mortal în care a lovit mortal o femeie în vârstă de 57 de ani și a rănit grav soțul acesteia, pe trecerea de pietoni din fața Prefecturii Gorj, fiind sub influența alcoolului. După 50 de zile de arest preventiv, a fost plasat în arest la domiciliu, cu permisiunea de a merge la serviciu cinci zile pe săptămână, cu program fracționat.

Ulterior, Lupulescu a fost judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. A recunoscut faptele și a solicitat să fie judecat pe procedură simplificată.

Vizualizări: 2,983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: