Viceprimarul din Bălești, condus pe ultimul drum

Familia îndurerată, prietenii și apropiații îl vor conduce sâmbătă, 10 iunie, pe ultimul drum, pe Constantin Mălăescu, viceprimarul comunei Bălești. Acesta a decedat marți, la un spital din București, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă, la numai 64 de ani. Viața i-a fost curmată subit de o tumoare pe creier pe care medicii au depistat-o de curând.

Viceprimarul a început să se simtă rău acum câteva săptămâni, reclamând dureri de cap, și nimeni nu bănuia că este vorba, de fapt, de cancer. Vestea morții sale a șocat întreaga comunitate, dar mai ales pe primarul Mădălin Ungureanu, dat fiind faptul că pe cei doi îi leagă o relație strânsă de prietenie. Sunt de la același partid, PNL, însă relația s-a legat în urmă cu câțiva zeci de ani. Prin anii '80, Mălăescu a condus comuna Bălești în tandem cu bunicul actualului primar, care era pe atunci primar. Până să fie ales în fruntea comunei, în iunie 2016, Constantin Mălăescu a coordonat serviciul economic al primăriei. „Este o mare pierdere pentru noi toți. Este o durere mare. Așa fulger... nimeni nu se aștepta. Am înțeles că a fost vorba de neoplazie. Problemele au apărut acum trei săptămâni. Avea amețeli, stare de vomă, dureri de cap. Cine se gândea? După ce a făcut RMN, s-a aflat ce era de fapt. Am fost legat mult de tot de acest om. Gândiți-vă în ce situație sunt...”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.   

Înhumarea va avea loc sâmbătă, la orele prânzului, la cimitirul din satul Bălești. Cortegiul funerar va poposi pentru câteva minute în fața Primăriei Bălești, unde primarul Mădălin Ungureanu va rosti câteva cuvinte de rămas bun.

Constantin Mălăescu era căsătorit și avea două fiice care lucrează în București. Acesta urma să împlinească, în iulie, 65 de ani.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: