Viitor poliţist bătut de un atacator de poliţişti!

Un tânăr din Târgu Cărbunești, renumit pentru scandalurile pe care le-a făcut în ultimii ani în special cu polițiștii, el fiind judecat acum pentru ultraj, s-a mai ales cu un dosar penal după ce a lovit un viitor polițist. De această dată incidentul s-a produs într-o discotecă din oraș, unde Vasilică Cămăruț i-a dat două palme zdravene unui tânăr care este elev la o școală de poliție din cadrul Ministerului de Interne.

Cel agresat era în timpul liber, ceea ce l-a scutit pe Cămăruț de o nouă acuzație de ultraj, el fiind cercetat doar pentru lovire și alte violențe. Anul trecut el a avut de două ori de-a face cu oamenii legii, pe doi dintre ei lovindu-i pentru ca, ulterior, după ce a fost dus la secție pentru audieri să spargă un geam și să spună că agenții au fost agresivi cu el.
Cinci luni de pușcărie și o amendă penală de 1200 de lei a primit acesta drept pedeapsă pentru isprăvile respective, ghinionul său fiind însă că mai avea în cazier și alte probleme, magistrații cumulându-le pe toate în una singură. „Revocă beneficiul liberării condiţionate privind restul neexecutat de 406 zile închisoare din pedeapsa aplicată prin s.p. nr. 663/04.11.2008 a Tribunalului Gorj. (…) Inculpatul Cămăruţ Vasilică va executa pedeapsa de 6 luni şi 20 de zile închisoare rezultantă în urma concursului, la care se adaugă restul neexecutat de 406 zile închisoare şi pedeapsa rezultantă în urma concursului de 1900 lei amendă penală reprezentând 190 zile - amendă în cuantum de 10 lei ziua, deci în total 6 luni şi 426 zile închisoare alături de pedeapsa de 1900 lei amendă penală reprezentând 190 zile - amendă în cuantum de 10 lei ziua. Deduce din pedeapsa cu executare stabilită reţinerea de 24 de ore (21.04.2015 – 22.04.2015) şi arestul la domiciliu din 14.07.2015 – 15.10.2015”, a decis Judecătoria Târgu Cărbunești, sentința nefiind definitivă.
Azi individul ar urma să fie prezent la Curtea de Apel Craiova, unde se judecă apelul formulat la sentința respectivă, în dosar Cămăruț fiind judecat sub control judiciar. Una din condițiile impuse de magistrați acestuia pentru a nu fi arestat preventiv din nou este aceea prin care i se cere „să nu se deplaseze şi să nu frecventeze localuri unde este permis consumul de băuturi alcoolice, după ora 19:00”. În scandalul pe care individul l-a făcut acum cu elevul de la Școala de Poliție anchetatorii l-au reținut pentru 24 de ore, restul anchetei urmând să fie continuată cu el sub control judiciar. Conflictul s-a produs într-un local care nu are angajați agenți de pază care să asigure liniștea clienților, patronul localului urmând să primească și el o amendă din partea polițiștilor care se ocupă de acest dosar.

Vizualizări: 1,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: