Minori din Rovinari, reținuți pentru furt

Trei minori din Rovinari au fost reținuți miercuri de polițiști, după ce au dat o spargere la un magazin de pe raza orașului. În plină noapte, minorii au intrat prin efracție în respectivul magazin de unde au sustras zeci de articole vestimentare. Acum minorii sunt cercetați pentru furt calificat.

Circa 30 de perechi de încălţăminte sport și alte aproximativ 50 de perechi de jeans, cămăşi, geci și chiar șosete au reușit să sustragă cei trei rovinăreni minori din respectivul magazin. Chiar dacă fărădelegea s-a petrecut pe timpul nopţii, oamenii legii le-au dat de urmă şi i-au reţinut pentru 24 de ore. "Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut pentru 24 de ore și au introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Gorj trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani din localitate, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timpul nopții, cei în cauză ar fi pătruns într-un magazin din localitate de unde ar fi sustras mai multe articole vestimentare", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.
Mare parte din bunurile sustrase de minorii din Rovinari au fost recuperate și restituite administratorului magazinului în cauză.

Galerie foto


Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: