Vin bani pentru asfaltarea drumurilor

Veste bună pentru localnicii din Roșia de Amaradia. Toate drumurile pietruite din comună vor fi reabilitate în perioada următoare cu finanțare de la Compania Națională de Investiții. Mai mult decât atât, va fi consolidat și reabilitat un drum sătesc afectat de alunecările de teren.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 6.700.000 de lei, în perioada următoare va fi organizată licitația și în cel mai scurt timp vor începe lucrările. În felul acesta, toate drumurile de interes local care în prezent sunt doar pietruite vor fi asfaltate. ”A fost emis un ordin de ministru privind realizarea unor investiții de asfaltare de drumuri prin localitate, cu finanțare de la Compania Națională de Investiții a Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Următorii doi pași sunt organizarea licitației și executarea lucrărilor. Vor fi asfaltate astfel drumuri care în prezent sunt doar pietruite din satele Seciurile, Ruget, Dealul Viei, Roșia de Amaradia, Șitoaia, Becheni, străzile din centru ramase neasfaltate, Dealul Roșu, iar după ce vom finaliza alimentarea cu apa în satul Stejaru vom continua lucrările și acolo”, a precizat primarul din comuna Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

În total, în comuna Roșia de Amaradia vor fi asfaltați în perioada următoare 7 kilometri de drum. ”Pe lângă drumurile pietruite care vor fi modernizare o să facem și reabilitarea unui drum sătesc grav afectat de alunecările de teren, o familie era izolată și a fost prin acest drum pe situații de urgență de pe timpul domnului prefect Ciprian Florescu. Acum o să rezolvăm și această problemă”, a mai spus Liviu Cotojman.

Vizualizări: 695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: