Vouchere de cumpărături pentru câștigătorii „Cupei Liceelor”

Zeci de elevi de liceu din municipiul Târgu Jiu au fost premiați luni, 12 iunie, de către reprezentanții hipermarketului Carrefour Târgu Jiu. Tinerii clasaţi pe primele trei locuri ale competiţiei „Cupa Liceelor” la minifotbal au primit vouchere de cumpărături și diplome din partea organizatorilor. Marele trofeu a fost câștigat de elevii Colegiului Naţional „Spiru Haret”, locul II de sportivii de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” iar locul III de elevii Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”.

Premierea a avut loc la Shopping City Târgu Jiu. „A fost o competiție foarte frumoasă. Echipele de pe locul I și II deja au fost premiate cu trofeul câștigător și un echipament de sport complet pentru tot lotul. Acum, fiecare membru al echipei câștigătoare a locului I va primi un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei, câștigătorii locului II un voucher de 70 de lei, iar elevii de pe locul III un voucher de 50 de lei”, a declarat Florin Popescu, managerul hipermarketului Carrefour Târgu Jiu.

Prezent la premierea echipelor câștigătoare a fost și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj, Ion Ișfan. „Sunt convins că această competiție va continua mulți ani de acum înainte. Ne dorim, am discutat deja cu directorul Carrefour Târgu Jiu, să inițiem o cupă de acest gen și la alte discipline sportive, cum ar fi: baschet băieți și handbal fete. Tinerii noștri sunt dornici să facă sport și să se întreacă în competiții sportive”, a explicat Ion Ișfan.

Galerie foto




Vizualizări: 1,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: