Pandurii a rămas fără antrenor. Asociaţii decid viitorul fotbalului gorjean

Retrogradata Pandurii Târgu Jiu a rămas fără antrenor, dar şi fără jucători, iar asociaţii clubului de fotbal se întâlnesc în această săptămână în  speranţa că vor găsi o soluţie ca fotbalul să nu moară în oraşul care se pregăteşte să inaugureze un stadion de 20 de milioane de euro.

Situaţia sportului gorjean va fi discutată în această săptămână, a anunţat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Va avea loc o discuţie între asociaţii clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu. „Am discutat şi cu domnul Aurel Popescu, o să discutăm şi cu ceilalţi asociaţi, în mod obligatoriu trebuie să ne vedem şi să luăm o decizie în ceea ce priveşte fotbalul în Gorj, în ceea ce priveşte Clubul Sportiv Pandurii. Cu siguranţă, luni, deciziile care se vor lua vor fi transmise şi către opinia publică. E posibil să fie o nouă variantă. Trebuie să găsim o variantă în care fotbalul, handbalul şi baschetul să-şi continue activitatea în Târgu-Jiu şi în judeţul Gorj”, a declarat Popescu.

Stoican semnează cu Iaşiul

Flavius Stoican și-a dat acordul de principiu pentru a pregăti echipa de fotbal CSM Poli Iași din sezonul viitor, a anunțat clubul din Copou pe site-ul său oficial. După ce şi-a reziliat contractul cu Pandurii, Stoican va ajunge marţi la Iaşi pentru a semna angajamentul. „Reprezentanţii firmei de impresariat au ajuns la un acord cu Flavius Stoican. Tehnicianul va ajunge cel mai probabil marţi la Iaşi, pentru a discuta detaliile contractuale”, a declarat viitorul preşedinte al lui CSM Poli Iaşi, Adrian Ambrosie.

Stoican a plecat de la Târgu Jiu după doar cinci luni de muncă. „Clubul Pandurii Târgu Jiu îi mulţumeşte antrenorului Flavius Stoican pentru întreaga activitate de formare a unei noi echipe în acest an şi pentru eforturile depuse în încercarea de salvare de la retrogradare a echipei”, au transmis cei de la Pandurii, după despărţirea de tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Condiţiile lui Stoican

Fostul tehnician al Pandurilor a pus unele condiţii pentru a semna cu Iaşiul. „Am discutat cu Adrian Ambrosie, mi-am dat acordul pentru a prelua echipa. Voi veni marţi la Iaşi pentru discuta detaliile contractuale. Nu cred că vor fi probleme, dar până nu semnez, nu pot spune că sunt sută la sută la Iaşi. Vreau ca Andrei Cristea să rămână la Iaşi. Este o condiţie pusă de mine. E un atacant valoros, experimentat, pe care mi-l doresc la echipă. De altfel, vreau ca şi Frăsinescu să continue, dar şi alţi jucători din sezonul trecut. Să vedem dacă ei vor accepta propunerile financiare ale clubului”, a declarat Flavius Stoican citat de Mediafax.

Galerie foto


Vizualizări: 1,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: