Vrea feţe noi la PSD Gorj. Liderii erodaţi să plece!

Deputatul Mihai Weber vrea oameni noi în PSD Gorj şi ar vrea ca persoanele erodate să facă un pas lateral. „Îmi doresc să schimbăm puţin faţa organizaţiei. Să ne adaptăm şi noi la evoluţie. Vreau să vină feţe noi, vreau să vină oameni care să aibă imagine, care să ofere un plus organizaţiei. Vreau să văd mai multă implicare a tinerilor, vreau să văd în toate organizaţiile o schimbare”, a spus Weber la Interviurile Infinit FM.

Weber a mai spus că „sunt anumite figuri, în anumite localităţi, cu imagine erodată, indiferent cât de multe ar fi făcut de-a lungul timpului”. Persoanele care s-au erodat trebuie să facă pasul înapoi, a spus Weber, fără a da nume şi fără a spune dacă este nevoie să fie alegeri la Gorj. „Acei oameni trebuie să îşi formeze alţi oameni pe lângă ei. Sunt oameni care au fost nişte locomotive, dar pentru oricine vine un moment când trebuie să facă un pas în spate. Aş vrea ca până în toamnă să avem altă faţă a organizaţiei judeţene, a organizaţiei municipale. Nu ştiu dacă va fi conferinţă de alegeri, eu am propus să se facă această mişcare uşor-uşor”, a spus Weber.

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus în mai multe rânduri că nu vor fi alegeri până în 2021, dar dacă vor fi, nu va candida, ci va susţine tandemul Mihai Weber - Cosmin Popescu. (A.A.)

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: